Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési tanácsadás
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás
Kereső
ÁSZF
 
Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 309 felhasználó olvas minket.
 
 
Cégeknek

Miért érdemes az OKTÁV-ot választani képzési igényeik megvalósításához?

 • Az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Magyarország egyik legrégibb és legnagyobb szakképző és felnőtteket képző intézménye.

 • Működésünk középpontjában a vevői igényeknek való megfelelés és a minőségi képzés áll. A felnőttképzési törvény által előírt minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk.

 • A valamennyi hallgatónk körében folyamatosan gyűjtött visszajelzések magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

 • Széles palettánknak köszönhetően alkalmasak vagyunk egy-egy szervezet akár teljes körű képzési igényeinek a kielégítésére is.

 • Állandó kínálatunkban OKJ-s szakképesítő tanfolyamok, hatósági engedély alapján folyatott és egyéb szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, munka-, és balesetvédelmi képzések, készség-, és attitűdfejlesztő tréningek szerepelnek – összesen több, mint 100 féle képzés!

 • Megrendelői igényekre új képzési programokat fejlesztünk ki, illetve a meglévő programokat a megrendelői igényekhez igazítjuk.

 • Tevékenységünk az egész ország területére kiterjed. Irodánk, képviseletünk van Esztergomban, Budapesten, Székesfehérváron, Tatabányán, Győrben, Szombathelyen, Pécsen, Kaposváron, Szegeden, Debrecenben, Miskolcon és Egerben. Kihelyezett képzést az ország más pontjain is vállalunk.

 • Nyílt (egy-két fő beiskolázására is alkalmas) és kihelyezett (komplett, általában 10-12 fős vállalati csoportok igényei szerint alakított) képzéseket egyaránt szervezünk.

 • Képzési keret-megállapodás esetén - a képzések típusától és résztvevők létszámától függően - mennyiségi árkedvezményt tudunk adni nyílt képzéseink árához képest.

 • Pályázati lehetőségekről folyamatosan tájékoztatjuk vállalati, intézményi partnereinket.

 • Partnereink számára évente ingyenes tájékoztató konferenciát szervezünk a szakképzési lehetőségekkel kapcsolatos aktuális témákról.

 • Munkatársaink minden szervezési, adminisztrációs és szakmai segítséget megadnak ahhoz, hogy Önök a cégüknek leginkább megfelelő képzést, tanfolyamot válasszák ki, és valósítsák meg.

 • Az együttműködés kereteinek kialakításához egyszemélyes kapcsolattartást, a képzések megvalósításához tapasztalt tanfolyamvezetőket és kiváló oktatókat biztosítunk.

 

Összefoglalóan:
Nagyok vagyunk, tapasztaltak, szakszerűek, ugyanakkor vevőközpontúak és rugalmasak – könnyű velünk együttműködni.

 

Mottónk:
Képzés – tudás – siker!

 

Krimmer Miklós tanácsadó – kiemelt ügyfelek

OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
2509 Esztergom-kertváros Wesselényi u. 35-39.,
1143 Budapest, Gizella út 42.-44.
Tel: +36/1/201-2408, Mobil: +36/20/777-9254

Képzési programokkal kapcsolatos visszajelzést kiván küldeni, akkor kattintson ide.

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.