Kedvezmények

Az alábbiakban ismertetjük a képzéseinken igénybe vehető fizetési kedvezmény típusokat. A kedvezmények nem automatikusak, és nem azonosak minden képzésen. Eltérő lehet a mértékük, és többnyire nem is összevonhatóak. Az egyes konkrét képzésekhez kapcsolódó kedvezményeket, illetve azok mértékét az adott tanfolyam tájékoztató szövegénél találhatja meg.

17469

Beiratkozási kedvezmény

Beiratkozási kedvezmény

5

Törzsvásárló kedvezmény

A képzési díjból kedvezményt adunk azoknak, akik az OKTÁV Továbbképző Központnál, jogelődeinél vagy kapcsolt szervezeteinél (pl. OKTÁV Nonprofit Kft vagy OKTÁV Szakközépiskola, stb.) szereztek bizonyítványt.

12048

Több szakirány együttes végzése esetén kedvezmény az oktatási díjból.

Több szakirány együttes végzése esetén kedvezmény az oktatási díjból.

2

Részletfizetési lehetőség

Időarányos fizetési lehetőséget biztosítunk a résztvevőink számára. A rövid képzések értelemszerű kivételével ez havi lehetőséget jelent, bár több képzésünkön választható féléves törlesztés is.

3

Választható fizetési módozatok

Ön választhatja meg, hogy milyen fizetési módozat a legkényelmesebb az Ön számára. Átutalás, készpénz befizetés Esztergomban vagy csekkes befizetés közül választhat tetszése szerint. A fizetési módot többnyire a tanfolyam indulásakor, illetve a felnőttképzési szerződés megkötésekor kell megjelölni.

4

Kismama kedvezmény

A családok, anyák és gyermekek támogatása érdekében, saját forrásaink terhére, külső támogatás nélkül, képzési díjunkból kedvezményt adunk azoknak a nőknek, akik a tanfolyam megkezdésekor három évesnél kisebb gyermeküket nevelik. A kedvezmény független attól, hogy az anya otthon van vagy dolgozik. A jogosultság igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik, a képzési, felnőttképzési szerződés előkészítésekor vagy megkötésekor.

6

Munkanélküli kedvezmény

Az országos munkaerő-hiány enyhítése érdekében és azoknak az embereknek a támogatása céljából, akik új szakma elsajátításával törekszenek újra munkát találni, saját forrásaink terhére, külső támogatás nélkül, képzési díjunkból kedvezményt nyújtunk a regisztrált álláskeresőknek. A jogosultság igazolása a kormányhivatal igazolásának a bemutatásával történik, a képzési, felnőttképzési szerződés előkészítésekor vagy megkötésekor.

640

Páros jelentkezők

A kedvezmény (a jelentkezés alkalmával a jelentkezési lapon feltüntetendő annak a neve, akivel együtt érkezik a tanfolyamra (név + családtag vagy barát felírásával). Mindkét jelentkezési lapon feltüntetendő a másik név.)

7

Vizsgagarancia

Tanfolyamainkat úgy állítjuk össze, hogy a résztvevőket megfelelő színvonalon felkészítse a szakképesítő vizsga sikeres letételére és az adott szakma gyakorlásának a sikeres megkezdésére. Ez azt jelenti, hogy ha egy - átlagos tanulási képességekkel rendelkező - résztvevő a tanfolyami órákat látogatja, a tanfolyam során kiadott gyakorló és egyéb feladatokat teljesíti, és a vizsgára a tanáraink útmutatásainak megfelelően felkészül, akkor jó esélye van arra, hogy sikeres szakképesítő vizsgát tudjon tenni. Amennyien résztvevőink valamilyen okból kifolyólag sikertelen vizsgát tesz, akkor készek vagyunk tovább tanítani őt, azaz az adott szakmában azonos feltételekkel induló következő csoport óráinak látogatásért térítési díjat nem kérünk.