Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
ÁSZF
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 131 felhasználó olvas minket.
 

Kommunikációs hídépítés ép és fogyatékos emberek között - Esztergom

Képző szerv: OKTÁV Nonprofit Kft.

Kommunikációs hídépítés ép és fogyatékos emberek között - Esztergom célja:

A képzés általános és alapvető célja a különböző fogyatékosság típusokhoz kapcsolható kommunikációs helyzetek, folyamatok alkalmazott technikáinak elsajátítása, segítése tréningszerű, érzékenyítő módszerekkel. Olyan ismeretek átadása, amelyek gyakorlati alkalmazásával az oktatás és nevelés területén dolgozó szakemberek a váratlan kommunikációs helyzeteket is zökkenőmentesen oldanak meg, utat nyitva ezzel a fogyatékos, akadályozott gyermekek és fiatalok számára az esélyegyenlőséghez, társadalmi integrációhoz.

Az oktatási és nevelési intézmények kiemelt szerepet játszanak a gyermekek és fiatalok szocializációjában, szemléletformálásában. A fogyatékos, akadályozott emberek elfogadásához, mindennapi életük megértéséhez az első lépés a velük való kommunikáció. A továbbképzés során a pedagógusok nem csak elsajátítják a megfelelő kommunikációs technikákat, de önmaguk is empatikusabbakká, befogadóbbakká válnak és ezt a szemléletmódot képesek lesznek a gyermekek felé közvetíteni.

A továbbképzés során megszerezhető kompetenciák:

A képzést követően a résztvevő képes lesz a fogyatékosságból, akadályozottságból adódó kommunikációs problémák megértésére. Képes lesz velük és nem róluk gondolkozni.
Jártasságot szerez a különböző fogyatékossági csoportok speciális kommunikációjának megismerésében és alkalmazásában.

A továbbképzésben résztvevők köre:
Pedagógusok, gyógypedagógusok, szociálpedagógusok, gyógytornászok, andragógusok, család-konzulensek, pedagógus munkakörben foglalkoztatott szakmai tanárok, szakoktatók, gyakorlati oktatók

Alapítási engedély száma: 957/118/2013


A tanfolyam helye: Esztergom
Képzés időtartama: 30 óra
A tanfolyam tervezett kezdése: 2015.09. végétől
Részvételi díj: 41.000 Ft/fő

Minimum 8 fő együttes jelentkezése esetén igény szerinti helyszínen.Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.