Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 

Közbeszerzési referens tanfolyam - Esztergom

A szakképesítés OKJ száma: 52 343 01
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítés
Engedélyszám: E-000495/2014/A070
Jelentkezés feltétele:

érettségi végzettség


Közbeszerzési referens tanfolyam - Esztergom célja:

A Közbeszerzési referens feladata, hogy – ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon – alkalmazza a közbeszerzési törvényt, annak végrehajtási rendeleteit és az egyéb kapcsolódó jogszabályokat. Beadványokat, nyilatkozatokat és egyéb közbeszerzési dokumentumokat készít el, illetve működik közre azok elkészítésében. A közbeszerzési eljárásokban ellátja az ajánlatkérőkre háruló tervezési feladatokat, valamint folyamatosan figyelemmel kíséri a beszerzéssel érintett piac keresleti és kínálati viszonyainak, árainak alakulását. Ajánlatkérői oldalon előkészíti a közbeszerzési eljárásokat, koordinálja a közbeszerzési eljárás lebonyolítását, illetve bekapcsolódik az esetleges jogorvoslati panaszok kezelésébe, valamint nyomon követi a közbeszerzési eljárás alapján kötött szerződések teljesítését. Akár saját cég vezetőjeként, akár vállalati vagy önkormányzati alkalmazottként a közbeszerzéssel kapcsolatos szabályozás ismerete manapság elkerülhetetlen terület, ha valaki cége fejlesztésére, versenyképességének növelésére törekszik. Az a gazdálkodó szervezet, amely nem rendelkezik kellő szakértelemmel ahhoz, hogy indulni tudjon a számos közbeszerzési eljárás valamelyikén, lemarad a versenyben és szemfülesebb konkurensei mellett akár tönkre is mehet. Minden vállalkozásnak szüksége van egy olyan szakértőre, aki sikerre viszi a projekteket. Ha elvégzi képzésünket Ön is ilyen személy lehet!

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

Az E-learning (távoktatásos) képzés előnyei közé tartozik a rugalmasság, a kényelem, a könnyedség. A mai rohanó világunkban egyre többen választják ezt a képzési formát, hogy nem kevés időt, pénzt és energiát spórolhasson. A megújult e-learning felületünk a korszerű elvárásokat kielégítő. A 0-24 órában bárhonnan elérhető tananyagainkat speciálisan, a legjobb szaktanárok által kerültek kidolgozásra. A tanulási ütemet mindenki saját magának oszthatja be. Kiváló Tutoraink folyamatosan segítséget nyújtanak és személyre szabott tutori kapcsolattartást biztosítanak. Minden képzésünkhöz tanulás-módszertani útmutatót is adunk, a tanfolyamaink során végigkísérjük és támogatjuk Önt is! A családi, a munkahelyi kötelezettségek és a tanulmányi feladatok összeegyeztethetővé válnak!

A Közbeszerzési referens tanfolyamot elvégzők karrierlehetőségei, elsősorban betölthető munkakörök: Egyéb gazdasági ügyintéző

A kapcsolódó szakképesítés, rész-szakképesítés, szakképesítés-ráépülés: Társadalombiztosítási ügyintéző, Vállalkozási bérügyintéző, Vállalkozási mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó, IFRS mérlegképes könyvelő, Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Az OKTÁV Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal könnyedén kiválaszthatja az Önnek legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket folyamatosan figyelembe véve fejleszteni tudjuk az oktatásaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek módosításoknak megfelelően zajlik intézményünkben.

Közbeszerzési referens tanfolyam - Esztergom főbb témakörei:

  • Közbeszerzés alapjai
  • Közbeszerzési intézményrendszer és jogorvoslat
  • Jogi alapintézmények
  • Közbeszerzési gyakorlat
  • Közzététel, kommunikáció és az elektronikus eljárási cselekmények

A tanfolyam helye: Esztergom
Képzés időtartama: 10 hónap
A tanfolyam tervezett kezdése: 2019.02.23
Tanfolyami napok:

Szombat

Részvételi díj: 185.000,- Ft Havi kamatmentes részletfizetés
Vizsgadíj: 49.900,- Ft
Felvilágosítás: Ludvai Anita tanfolyamvezető 33/435-755
Dömösi Ágnes és Kaszás Veronika tanfolyamszervező 33/435-755/160, 20/777-9240, 06/20-777-9214
Egyéb elérhetőségek: ludvai@oktav.hu
domosi@oktav.hu kaszas@oktav.hu

A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők államilag elismert Közbeszerzési referens OKJ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány-kiegészítő (EUROPASS) igényelhető!

A Közbeszerzési referens tanfolyamon havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget, valamint vizsgagaranciát biztosítunk!


Információ:

Nemcsak az Ön, hanem a mi érdekünk és célunk is, hogy résztvevőink sikeres vizsgát tegyenek!Online Jelentkezés Jelentkezési lap letöltése

Vissza

Fenti tartalom csupán tájékoztató jellegű, szerződéses ajánlatnak nem minősül. További részletekéért keresse munkatársainkat.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.