Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás
Kereső
ÁSZF
 
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 271 felhasználó olvas minket.
 
 
Jelentkezés
 

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat. Reméljük a rendelkezésére álló információk alapján megtalálta a szakmai fejlődését elősegítő szakmai képzést, továbbképzést nyújtó tanfolyamunkat.
A honlapunk segítségével kiválasztott tanfolyamunkra a Jelentkezési lap kitöltésével Online módon is jelentkezhet, de lehetősége van a jelentkezési lapot postán vagy faxon keresztül is megküldeni. Ehhez a jelentkezési lap itt letölthető.
Kérjük a jelentkezési lapon jelölje meg mindazokat a szolgáltatásokat, amelyeket a képzés során igénybe kíván venni!
Egyéni jelentkezők részére külön kérésre kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínálunk, ezért ne felejtsen el erről nyilatkozni.

A jelentkezési lap beérkezése után a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk és visszaigazoljuk jelentkezését. A tanfolyam indításához szükséges létszám esetén tájékoztatjuk a tanfolyamkezdés helyéről és időpontjáról.
Az oktatás, vizsgáztatás és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások díjának összegét, a képzési díjat a tanfolyam megkezdése előtt számlázzuk és a számlát a fenti levéllel egyidejűleg megküldjük. Számlánkat banki vagy postai átutalással kérjük kiegyenlíteni. Az átutalási illetve postai befizetés bizonylatát a tanfolyam megkezdésekor be kell mutatnia!

Néhány tanfolyamunknál az oktatási segédanyagok, jegyzetek, tankönyvek beszerzéséről a tanfolyam indításakor külön igényfelmérés alapján gondoskodunk, melyet ezt követően számlázunk ki.

Tanfolyamainkat több helyszínen is szervezzük és esetenként előfordul, hogy nincs meg a tanfolyam indításához szükséges minimális létszám. Ebben az esetben a jelentkezőket kiértesítjük és alternatív képzési lehetőséget kínálunk.

A speciális munkafeladatokhoz kapcsolódó képzéseket, továbbképzéseket, tréningeket bentlakással az esztergomi központunkba szervezzük.
 
Lemondás:
A tanfolyam , illetve szolgáltatás megkezdése előtt 8 naptári nappal beérkezett lemondás esetén a befizetett részvételi díjat visszatérítjük. 8 napon belüli lemondás esetén a befiezetett díjnak a 70 %-át tudjuk visszatéríteni. A fennmaradó összeg az ugyanabban az évben induló azonos tanfolyamba beszámítható.


 

Online jelentkezés

 

Jelentkezési lap letöltése
KÉPZÉSI PARTNER
Képzési partnert keresünk az ország több nagyvárosában, elsősorban Békéscsabán, Kecskeméten, Salgótarjánban és Szekszárdon.
részletek

 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.