Az OKTÁV-ról
Irodáink
Tanfolyamaink
Tréningeink
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Akciók, kedvezmények, támogatások
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Állás
Kereső
ÁSZF
 
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul

 
Jelenleg 371 felhasználó olvas minket.
 
 
Jelentkezés
 

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat. Reméljük a rendelkezésére álló információk alapján megtalálta a szakmai fejlődését elősegítő szakmai képzést, továbbképzést nyújtó tanfolyamunkat.
A honlapunk segítségével kiválasztott tanfolyamunkra a Jelentkezési lap kitöltésével Online módon is jelentkezhet, de lehetősége van a jelentkezési lapot postán vagy faxon keresztül is megküldeni. Ehhez a jelentkezési lap itt letölthető.
Kérjük a jelentkezési lapon jelölje meg mindazokat a szolgáltatásokat, amelyeket a képzés során igénybe kíván venni!
Egyéni jelentkezők részére külön kérésre kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínálunk, ezért ne felejtsen el erről nyilatkozni.

A jelentkezési lap beérkezése után a tanfolyami nyilvántartási rendszerünkben regisztráljuk és visszaigazoljuk jelentkezését. A tanfolyam indításához szükséges létszám esetén tájékoztatjuk a tanfolyamkezdés helyéről és időpontjáról.
Az oktatás, vizsgáztatás és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások díjának összegét, a képzési díjat a tanfolyam megkezdése előtt számlázzuk és a számlát a fenti levéllel egyidejűleg megküldjük. Számlánkat banki vagy postai átutalással kérjük kiegyenlíteni. Az átutalási illetve postai befizetés bizonylatát a tanfolyam megkezdésekor be kell mutatnia!

Néhány tanfolyamunknál az oktatási segédanyagok, jegyzetek, tankönyvek beszerzéséről a tanfolyam indításakor külön igényfelmérés alapján gondoskodunk, melyet ezt követően számlázunk ki.

Tanfolyamainkat több helyszínen is szervezzük és esetenként előfordul, hogy nincs meg a tanfolyam indításához szükséges minimális létszám. Ebben az esetben a jelentkezőket kiértesítjük és alternatív képzési lehetőséget kínálunk.

A speciális munkafeladatokhoz kapcsolódó képzéseket, továbbképzéseket, tréningeket bentlakással az esztergomi központunkba szervezzük.
 
Lemondás:
A tanfolyam , illetve szolgáltatás megkezdése előtt 8 naptári nappal beérkezett lemondás esetén a befizetett részvételi díjat visszatérítjük. 8 napon belüli lemondás esetén a befiezetett díjnak a 70 %-át tudjuk visszatéríteni. A fennmaradó összeg az ugyanabban az évben induló azonos tanfolyamba beszámítható.


 

Online jelentkezés

 

Jelentkezési lap letöltése
 
2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit Kft.
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.